Phase8 MuscleTech

  • Sale
  • Regular price Lek 5,000.00


PHASE  8  PROTEIN  siguron vlera te larta biologjike dhe nje protein  te qendrueshme  te clirimit. Rrit madhesine dhe fuqine e muskujve. I projekktuar per te ushqyer muskujt tuaj me perzierjen me te larte te cilesise se proteinave ne dizposicion.

 Perdorimi: 1 luge ne 200ml uje te ftoht ose qumesht te skremuar, per rezultate me te mira miksoni 2 luge me 400 ml uje ose qumesht te skremuar. Pihet ndermjet  vakteve  te medha  dhe pas stervitjes. Per  rezultate maksimale konsumoni 4 luge ne dite per nje minimum prej 6 javesh