Platinum 100% L-arginine MuscleTech

  • Sale
  • Regular price Lek 3,000.00


L-Arginine

L-arginina është aminoacid aq i fuqishëm sa që nga shkencëtarët e ka fituar epitetin molekula magjike
Arsyeja për këtë është se organizmi ynë e transformon L-argininën në monoksid të azotit, molekulë kjo e cila u ndihmon enëve të gjakut të relaksohen dhe të zgjërohen me ç’rast arrihet qarkullimi më i mirë i gjakut.
Qarkullimi më i mirë i gjakut u ndihmon dukshëm funksioneve të shumta të rëndësishme të trupit të njeriut, siç janë:
Tensioni normal i gjakut, shëndeti i përgjithshëm i sistemit kardiovaskular
Funksioni i sistemit imunitar, rritja e muskujve
Rritja dhe ripërtrimi i eshtrave dhe indeve
Funksioni seksual tek meshkujt
 Metabolizmi i yndyrnave dhe glukozës
Prodhimi i hormoneve të cilat veprojnë kundër plakjes.

Perorimi:  Konsumoni 2tableta ne dite qe permbajne 1000mg L-arginine.