Platinum Garcinia MuscleTech

  • Sale
  • Regular price Lek 4,000.00


PLATINIUM  GARCINIA  Garcinia është një superfruit vendas në Indi dhe Azinë Juglindore që është përdorur për shekuj me radhë. Platinum Garcinia Plus përmban 1.56g garcinia cambogia për shërbejnë - tre herë më shumë se ju do të gjeni me disa markave të tjera. Plus, ndryshe nga markat e tjera që ofrojnë një përqëndrim më të ulët prej 50% të HLA për pilulë, Platinum Garcinia Plus furnizon një përqendrim superior prej 60%.

 

Perdorimi : Merrni 1 servis (2 kapsula) dy herë në ditë 30-60 minuta para ngrënies. Mos bëni meze në mes të ngrënies ose para gjumit.