Platinum Multivitamine MuscleTech

  • Sale
  • Regular price Lek 4,000.00


PLATINIUM  MULTI VITAMIN Vitamin dhe minerale me potencial te larte. është projektuar për të ofruar 20 vitamina dhe minerale, duke përfshirë 100% ose më shumë nga kërkesat tuaja të përditshme për vitaminat A, C, D, E, B6 dhe B12! Çdo shërbim gjithashtu sjell një spektër unik të mineraleve dhe enzimave të tretjes për një formulë të vërtetë të plotë!

Perdorimi : merrni 3 tableta cdo dite me nje gote uje.