Protein 80 5Stack Zkonzept

  • Sale
  • Regular price Lek 4,000.00


Protein80 5 stack

 

 

Eshte nje perzierje e 5 llojeve te proteinave: koncetrati I whey, isolate, casein, protein e qumeshtit dhe protein e vezes te cilat kane vlera biologjike te larta.
Perzierja e ketyre 5 lloje proteinash bene te mundur transportin e amino acideve ne trup shume shpejt dhe me ndikim afatgjat.

 

 

 

 

Perdorimet:Perzini 1lug (30gr) me 300ml qumesht me pak yndyre