Protein Easy Body QNT

  • Sale
  • Regular price Lek 2,000.00


Proteinat easy body jane nje asset per kedo qe deshiron te kete ekuiliber, vitalitet dhe mireqenie, fale permbjatjes se tyre te ulet ne karbohidrate dhe yndyrna.

Perdorimi

Merrni nje lug (20gr) me 250ml uje ose qumesht 30 min para stervitjes ose menjeher pas stervitjes.