PUMP BOOST RSP Nutrition

  • Sale
  • Regular price Lek 6,000.00


PUMP BOOST mbeshtetet ne prodhimin e oksidit nitrik duke mbajtur muskulin te pompuar gjate stervitjes dhe ndihmon ne energji dhe fokus.

Perdorimi:Perzieni 1 lug(6gr) me 300ml uje 15-30min perpara stervitjes.