Pump HD BPI

  • Sale
  • Regular price Lek 7,000.00


PUMP HD -është karburanti i fundit i performancës para trajnimit. Kjo formulë e re, e fuqishme, e natyrshme stimuluese përmban përbërës kryesorë të tillë si ekstrakt rrënjë Rhodiola, çaji i gjelbër catechin dhe vitamina B-6 për thithjen më të shpejtë, qëndrueshmëri më të madhe dhe rritjen e kapacitetit të oksigjenit. Çfarë do të thotë kjo për ju? Energji e pastër, stërvitje e zgjatur me lodhje minimale, dhe një pompë si asnjë tjetër. PUMP HD gjithashtu nxit hidratimin e qelizave  dhe volumizimin  më të mirë për rritjen e plotë të muskujve dhe një pompë të përmirësuar.

Perdorimi: Perzieni një (1 lugë) afërsisht 15-30 minuta para stërvitjes, të përzier në (240-300 ml) me ujë të ftohtë ose pije.