QuadraLean RSP Nutrition

  • Sale
  • Lek 6,900.00
  • Regular price Lek 7,500.00


QuadraLean ndihmon djegien e yndyres, kontrollin e oreksit, pershpejton organizim dhe rrit energjine.

Perdorimi:Merrni 3 kapsula 2 here ne dite, nje here 30-60min perpara mengjesit                         dhe perpara stervitjes. Mos i tejkaloni 6 kapsula ne 24h.