Serious mass Optimum Nutrition

  • Sale
  • Regular price Lek 10,000.00


Serious Mass ON-është formulimi i fundit i peshës. Me 1,250 kalori për servirje dhe 50 gramë proteina, si dhe 25 vitamina dhe minerale  ndihmojne ne mbështetjen e rimëkëmbjes së muskujve. Ky  pluhur e instantizuar me karbohidtrate dhe proteina te kualitetit te larte e bën ideal stërvitjen tuaj për të përmirësuar qëllimet tuaja. Masa serioze ju siguron mjetet që ju duhen qe te zhvilloni fizikun që keni dashur gjithmonë.

Perdorimi: Perzieni 2 luge (334g)në një blender të mbushur me (710 ml) ujë. Përzieni për 45-60 sekonda. Per persona qe sapo kanew filluar stervitjen rekomandohet nje luge(167g) me (350ml) uje ose qumesht me pak yndyre per nje shije me te trashe dhe me shum kalori, para dhe pas stervitjes.