Slim Extreme 3D

  • Sale
  • Regular price Lek 5,000.00


Serum per shkrirjen e dhjamit dhe anti celulit.

Perdorimi:Aplikoni serumin 1-2 here ne dite ne zonen ku keni nevoje.

Lani duart pas perdorimit.