Super Mins QNT

  • Sale
  • Lek 700.00
  • Regular price Lek 1,400.00


Super mins eshte nje supplement I shkelqyer qe perfshin nje kompleksitet mineralesh. Ndihmon ne rritjen e vitalitetit dhe ndihmon ne mirembajtjen e structures kockore fale permbajtjes se kalciumit

Perdorimi

Mer nje kapsule ne dite gjate vaktit kryesor