Superior Amino Shots Zkonzept

  • Sale
  • Regular price Lek 4,000.00


Superior Amino shots- ofrojnë avantazhe të njëjta si  Mega Amino, por me doza më të larta, si dhe komoditetin e një ampule të vetme. L-Ornithine dhe L-Arginine e cila e bën këtë produkt interesant sidomos direkt përpara stërvitjes. Superior Amino Shakes është një koncentrues i hidrolizës së proteinave i dizajnuar për t'ju siguruar 8.000 mg peptide dhe aminoacide për mbështetjen e shpejtë të kërkesës suaj të proteinave. Është shumë më e lehtë të tretet dhe shumë më shpejt se shtesat standarde të proteinave. Gjithashtu ka te  përfshirë 200% vitaminë B6 e cila kontribuon në proteina normale dhe metabolizmin e glikogjenit.

Perdorimi: 1 ampulë të pastër ose të holluar me ujë në ditë.