Superior Gainer Zkonzept

  • Sale
  • Regular price Lek 7,500.00


Superior Gainer nuk eshte nje protein mase e zakonshme si te tjerat, ajo ka ne perberje disa lloje proteinash si protein Whey te izoluar, proteina te ndryshme nga qumeshti dhe nga te bardhat e vezeve dhe gjithashtu permban sasi te larte amino acidesh, te cilat se bashku ndihmojne ne rikuperimin e muskujve dhe ne shtimin e mases muskulare. Kjo lloj proteine nuk eshte vetem per personat qe merren me palester, por per te gjitha fushat e sportit qe jane te fokusuara ne fuqi dhe shpejtesi.
Ndryshe nga proteinat e tjera kjo lloj proteine perberjen e karbohidrateve e ka nga maltodextrin (e perbere nga misri, gruri, Patatja)dhe nga 3 lloje niseshtesh te cilat ju ndihmojn te keni energji per nje kohe te gjate.Kjo protein nuk eshte vetem per ata qe duan te rrisin muskujt, por edhe per ata sportiste qe duan energji te larte shtese.


Perdorimi :
Merrni 1-3 luge ne dite dhe perzijeni me 500ml qumesht me 1.5% yndyre ose uje.