Syntha 6 Edge BSN

  • Sale
  • Lek 11,000.00
  • Regular price


SYNTHA -6 EDGE.   është një sintezë e proteinave premium të dizajnuara për t'i dhënë muskujt tuaj proteinën që kanë nevojë për të mbështetur rimëkëmbjen pa karbohidrate dhe yndyrën e tepërt që ju nuk mund të dëshironi. 

 

Perdorimi: Perzieni  1 lugë me 4-5 oz ujë të ftohtë ose pije tuaj të preferuar. Për të rritur konsumimin tuaj të proteinave për të shërbyer dhe për të arritur një përvojë edhe më të mahnitshme, përdorni qumësht pa yndyrë ose me yndyrë të ulët.