Thermo Cuts Optimum Nutrition

  • Sale
  • Regular price Lek 6,000.00


THERMO CUTS  është një produkt i përdorur për djegien e yndyrës dhe lista përbërëse përmban një përzierje "unike" të ndihmave bimore që mund të rrisin metabolizmin tuaj. Rekomandohet që të përdoret me një dietë të ndjeshme dhe shumë stërvitje për të maksimizuar efektin.

 Perdorimi :merren  katër kapsula çdo ditë; dy kapsula 30-60 minuta para një vakt dy herë në ditë. Ata që janë shtatzënë, infermierë ose kanë ndonjë numër të kushteve kronike këshillohen të konsultohen me mjekun para marrjes së këtij produkti.