True Mass BSN

  • Sale
  • Regular price Lek 12,000.00


TRUE-MASS 1200 - përmban një raport 4: 1 të proteinave me karbohidratet, me 50g formulën e proteinave  së bashku me 215g të një përzierje komplekse të karbohidrateve komplekse që përfshi tërshërë. Plus, formula përfshin 12 gramë BCAA të natyrshme dhe 25 gramë EAAs qe shërbejnë së bashku me fibër diete shtesë dhe Triglycerides. Ushqen rimëkëmbjen nga trajnimi i rëndë, duke siguruar vlera ushqyesve që trupi juaj ka nevojë.

Perdorimi: Përzieni 2 lugë me 400g uje të ftohtë ose ndonjë pije të zgjedhur prej jush. Ndryshoni sasinë e lëngut për të arritur konsistencën tuaj të dëshiruar.