Vegan Protein Zkonzept

  • Sale
  • Regular price Lek 2,500.00


VEGAN Protein 3 stack- Furnizimi i aminoacideve esenciale për vegjetarianët dhe sidomos veganët është më e kërkuar sesa për njerëzit që hanë mish ose produkte të qumështit. Kombinimi i proteinës së soje, proteinës së orizit dhe proteinës së qumështit është një përzierje e jashtëzakonshme me një vlerë të jashtëzakonshme biologjike. Kjo matricë e shkëlqyer e proteinave arrin një rezultat më të lartë kimik sesa proteina e hirrës, e cila është e njohur mirë për cilësinë e saj. Vegan Protein ka një qëndrueshmëri të butë dhe një shije të shijshme me përmbajtje proteinike 80%!

Perdorimi: Perzieni nje servirje (30g)ne 250ml uje,preferohet nje ne mengjes dhe nje pasdite.