Water Less Easy Body QNT

  • Sale
  • Lek 1,000.00
  • Regular price Lek 2,000.00


I zhvilluar duke perdorur nje perzierje te vecante bimesh mjekesore , waterless ndihmon ne largimin e ujit te tepert nga zona specifike si beli, kofshet dhe vithet.

Perdorimi

Mer 3 kapsula ne dite para ose pas stervitjes