Whey HD BPI

  • Sale
  • Regular price Lek 6,000.00


WHEY HD  BPI- Krijon force dhe muskuj te paster,është një ultra premium, multi-funksional pluhur proteine hirrë me teknologji aromatizuese të avancuar. Me WHEY HD po fitoni një produkt cilësor për një vlerë të jashtëzakonshme. Digjet shpejt, që ndihmon në rimëkëmbjen e muskujve dhe ndihmon trupin tuaj të krijojë një muskul të fortë dhe të paster. Çdo shërbim i WHEY HD siguron 25 gram proteina për përdoruesit e tij dhe ka zero mbushës dhe zero maltodekstrin.

Perdorimi:  Miksoni 1 servirje (38g) ne 5 deri në 6 copa akulli  të ftohtë dhe pini menjëherë pas stërvitje ose aktivitetit  te zellshëm. Gjithashtu mund të merret në çdo kohë për të nxitur shërimin dhe për të ndihmuar në ndërtimin e muskujve të fortë.