WHEY ISO-HD BPI

  • Sale
  • Regular price Lek 14,500.00


Mbeshtet ndertimin e muskujve dhe ushqimin e tyre me perberesit ideale gjate trajnimit tuaj. Eshte proteine nga hirra, e izoluar e cila vjen tek ju ne formen e saj me te paster. Eshte karburant per muskujt tuaj pas stervitjes, eshte sherues dhe rrites i tyre.  Kjo formulë unike është e vecante në jo vetëm vlera ushqyese, por ne shijen e saj teper te mire .

 

Perdorimet e ISO HD:Merrni 1 scoop me 200ml uje te ftoht pas stervitjes.