Whey Mutant

  • Sale
  • Lek 6,000.00
  • Regular price Lek 8,000.00


Whey MUTANT

Whey Protein e Izoluar  eshte  forma më e pastër e proteinës së hirrës që ndihmon në rimëkëmbjen e muskujve. Nndihmon trupin tuaj të krijojë muskuj të fortë dhe të paster.
Pra ndihmon ne mirembajtje dhe rigjenerim te muskujve pas stervitjes.
Duke përdorur WPI si përbërësin primar së bashku me proteina ultra-filtruese të proteinave të hirrës Whey Protein e Perqendruar (WPP).
Whey permban 22 gram proteina dhe 5gr Bcaa në çdo shërbim për të plotesuar nevojat për ndërtimin e muskujve pas trajnimit

Perdorimi: Perzieni nje luge (36gr) me 250 ml uje direkt pas stervitjes. Por mund te merrni dhe luge gjate dites si 1vakte shtese.