Whey Protein Zkonzept

  • Sale
  • Regular price Lek 2,500.00


100% Whey  Protein- Burimi i vetëm i proteinave prej 100% proteinës së hirrës është koncentrat i pastër i proteinave të hirrës (WPC 80). Kjo proteinë ka dy karakteristika të rëndësishme: mund të tretet shumë shpejt dhe ka një profil të aminoacideve që është i pasur me aminoacidet e zinxhirit të degëzuar (BCAA). Të dyja janë shumë të rëndësishme menjëherë pas trajnimit. Së pari sepse procesi i rimëkëmbjes është në një nivel shumë të lartë dhe ka nevojë për hyrje të shpejtë dhe së dyti BCAA, sidomos L-Leucine, janë të rëndësishme për fillimin e procesit të ndërtimit të muskujve. 100% Proteina e hirrës është e optimizuar që të jetë shumë e tretshme dhe e lehtë për t'u përzierë në një shaker ose edhe vetëm përziej atë në një gotë me ujë.

Perdorimi: Perzieni: 1 luge = 30 g në 300 ml ujë ose qumësht me yndyrë të ulët. Merrni të paktën një servirje çdo ditë, mundësisht pas stërvitjes.