Creatine powder Optimum Nutrition

  • Sale
  • Regular price Lek 2,800.00


Creatine Powder ON- monohidrat kreatinë është bere per  të mbështetur  forcën e muskujve, fuqinë dhe madhësinë kur kombinohet me aktivitete me intensitet të lartë. Pluhuri Micronized Creatine është bërë me Creapure, një monohidrat kreatinë i njohur për pastërtinë e saj të jashtëzakonshme. Është gjithashtu mikronizuar (për të bërë grimcat më të vogla), kështu që pluhuri përzihet më lehtë dhe qëndron i pezulluar në lëngje më shumë se shtesat e kreatinës jo-mikronizuar.

Perdorimi: Perzieni 1 lugë çaji me pluhur Micronized Creatine në një gotë të mbushur me  250-358ml ujë të ftohtë ose lëng frutash para stervitjes.