Rreth neshAmerican Fitness eshte lider ne Shqiperi per tregtimin e veglave te palestrave ku kryesishte ka eskluzivitetin e firmes Italiane PANATTA dhe suplementeve dietike ku ka eksluzivitetin e firmes Belge QNT.

American Fitness vendi I duhur ku mund te gjeni  me nje shumllojshmeri pajisjesh qe ju ndihmojne më së miri aktivitetin tuaj fizik për një jetë më të shëndetshme dhe aktive. 


Ne kemi investuar në pajisje moderne, për t'ju siguruar juve kushte sa më të përshtatshme për arritjen e rezultateve të dëshiruara. Krijuar për t'ju ndihmuar të mbani trupin në formë dhe të humbisni peshë duke u argëtuar .Të gjitha pajisjet e nevojshme që do të ju bëjnë të mundur ëndërrën për të patur një trup në formën që gjithmonë e keni dëshiruar.

Me cmimet më konkuruese në treg, ambientin miqësor, ju garantojme që do e ndryshoni përgjithmone rutinen tuaj, në një mënyre jetese të shëndetshme dhe kurre me stresuese.

Investimi më i mirë që mund të bëni për veten tuaj.

 

Ejani na vizitoni !

 

Me një eksperiencë të gjatë në këtë fushë, American Fitness ofron klientëve të saj produkte & pajisje palestre nga kompanitë me prestigj të lartë në të gjithë botën.

American Fitness është kompania lider në Shqipëri për produktet e firmes PANATTA. Me një eksperiencë të gjatë në këtë fushë, American Fitness i  ofron klientëve të saj një shumëllojshmëri produktesh & pajisje nga kompanitë me prestigj në të gjithë botën.

Produktet nga Panatta Sport të tilla si Sec, Fitevo, Fenix, Pinnfarina new gold dhe Freeweight  vijnë për herë të parë në Shqipëri për të përmbushur kërkesat e klientëve tanë. Gjithashtu, American Fitness,qe  ju mundësojnë të arrini rezultatet tuaja në një periudhë më të shkurtër kohore.

Produktet që ne tregetojme  janë, 100% me cilësi & garanci duke përmbushur çdo kërkesë që klientët tanë kanë, duke u ofruar atyre pajisje multifunksionale që mund të përdoren për palestra, ose për përdorim në shtëpi.

Me një staf që është shumë më i kualifikuar, ju ofron mundësinë për të arritur rezultatet tuaja.

Çdo produkt në American Fitness, ju mund të gjeni në dyqanin tonë në  Rrugen e  Kavajes (Tirane) ,prane showroom-it tone ne  Vaqarr -Prush. Me një ekspozitë të gjerë të produkteve tona që janë kombinuar me mjedisin duke e bërë atë të kënaqshme, ku mund të provoni çdo produkt që ne tregtojmë.