Pyetje te shpeshta

Pse duhet te zgjedh produktet e AmericanFitness.al?

Cdo produkte i American Fitness eshte cilesor, i certifitikuar sipas standarteve europiane dhe rezultati eshte lehtesisht i arritshem.

Si funksionon transporti?

Ne ja u dergojme porosine me poste private e cila vjen tek ju per 24ore - 48ore nga momenti i porosis.

Si mund te paguaj?

Pagesa eshte shume e thjeshte. Ne moment qe vjen porosia ju paguani korrierin (cash delivery) 

Eshte e nevojshme te regjistrohem perpara se te porosis?

Ju mund te porosisni duke u regjistruar ne faqen tone te web-it , neper mjet facebook ose instagram, gjithashtu mund te na kontaktoni dhe ne nr e telefonit.

Jane te sigurta te dhenat e mia?

Te dhenat qe ne marim Ne mbledhim vetem te dhenat qe jane te nevojshme per perfundimin e proceseve te blerjes dhe i perdorim ato vetem ne rastet kur ju me deshire kryeni nje porosi tek faqia jone, kjo ne rastin kur ju jeni anetaresuar tek faqia jone. *Te dhenat tuaja personale dhe kontaktet kerkohen per te qene anetare te kesaj faqeje per ti perdorur ato me pas ne procesin e blerjes dhe dergeses se produktit tuaj, ku perfshihen Emer, Mbiemer, Email, Nr. Telefoni dhe Adrese vendbanimi. Emri identifikues, qyteti dhe shteti jane publike ne profilin tuaj apo ne listimin e produktit, ndersa emri i plote dhe adresa i shfaqen vetem nje personi qe do kujdeset qe te merrni ne dorezim produktin te cilin ju do te blini.

Si mund t'ju kontaktoj?