Daily Vitamins QNT

  • Sale
  • Regular price Lek 1,800.00


Daily Vitamins eshte nje perberje vitaminash dhe mineralesh. Nje perdorim I rregullt ndihmon ne eliminimin e deficencave potenciale. Daily Vitamins eshte I domosdoshem per gjithe atletet dhe pjesemarresit ne aktivitete sportive.

Perdorimi

Mer 1 kapsul ne dite gjate vaktit kryesor