L-Carnitine liquid QNT

  • Sale
  • Regular price Lek 2,500.00


L-CARNITINE LIQUID

L-carnitine eshte suplementi ideal per te shoqeruar nje diet te shendetshme dhe te balancuar, e kombinuar dhe me aktivitet sportive  dhe stervitje.

Perdorimi:Merrni 20ml ne dite para stervitjes.