Metapure Mass Protein QNT

  • Sale
  • Regular price Lek 5,500.00


Whey protein isolate te kombinuar me maltodextrine! Kete ofron qnt ekskluzivisht ne produktin e saj, metapure mass, nje protein iso me permbajtje te ulet laktoze, e cila kontribon ne krijimin e mases muskulore, dhe ne te njejten kohe tretet teper lehte. E pasur me taurine dhe l-glutamine eshte dhe nje burim I mire aminoacidesh

Perdorimi

Perzieni nje servirje ( 80 gr ) me  300 ml qumesht ose uje.