Metapure ZC QNT

  • Sale
  • Regular price Lek 3,200.00


THE PUREST WHEY PROTEIN ISOLATE ON TH MARKET 

METAPURE ZERO CARB.

Metapure ka nje process unik prodhimi i cili realizohet duke perdorur teknologjine me te fundit. E perbere ekskluzivisht nga protein isolate dhe  karbohidrate zero, eshte lehtesisht e tretshme dhe ka nje permbajtje te ulet laktoze. Permban gjithashtu  dhe aminoacidet thelbesore duke perfshire dhe BCAA-te, gje qe e ben suplementin perfekt ne mirembajtjen dhe rritjen e mases muskulore.

 Perdorimi:Perzieni nje luge prej 30 gr me 250 ml uje