Protein Wafer Bar QNT

  • Sale
  • Regular price Lek 180.00


Permban 32% protein te paster whey dhe eshte nje menyre e lehte per te marre protein. Pavaresisht veshjes prej cokollate, ka nje permbajtje te ulet yndyrnash dhe sheqeri