Vegan Protein QNT

  • Sale
  • Regular price Lek 2,500.00


VEGAN PROTEIN

Eshte ideale per vegjetarianet te cilet kerkojne nje protein cilesore. Dhe per me teper, eshte pa permbajtje soje, laktoze dhe sheqeri.

Perdorimi:Perzieni  1 luge protein prej 20 gr me 250 ml uje