50% Full Protein Bar QNT

  • Sale
  • Regular price Lek 280.00


Eshte e perbere nga 50% protein iso dhe whey. Kjo forme proteinike eshte me e mira per te ndihmuar te krijosh dhe mirembash masen muskulare pa krijuar yndyrna te teperta