AAKG 4000(Arginine Alpha Ketoglutarate) QNT

  • Sale
  • Regular price Lek 3,000.00


AAKG 4000 eshte forma me eficente e arginines. Arginina eshte nje aminoacid I ci ndihmon rrritjen e performances fizike si dhe eshte ideal per te stimuluar rritjen e forces dhe mases muskulore. L- arginine eshte nje pararendes I acidit nitric dhe kretines. Ideal per sporte qe kerkojne mase muskulore.

Perdorimi

Merni 4 kapsula perpara stervitjes