Amino Acids 3000 QNT

  • Sale
  • Regular price Lek 2,000.00


Amino Acid 3000 eshte nje perqendrim aminoacidesh, duke perfshire BCAA dhe L- Arginine. Ndihmon ne mirembajtjen dhe zhvillimin e muskujve. Perfekt per tu rikuperuar pas stervitjes.

Perdorimi

Mer dy kapsula ne dite gjate nje vakti