Animal M-Stak Universal Nutrition

  • Sale
  • Lek 4,500.00
  • Regular price Lek 9,000.00


Animal  M-STAK- është një shtojcë në stilin e paketës që synon të mbështesë rritjen e muskujve anabolik duke prekur disa rrugë specifike biologjike, është i përshtatshëm për bodybuilders natyral, si dhe atletët testuar drogës që nuk përmban derivate steroide. M-Stak është projektuar me një fitues të fortë prototipik në mendje. Por kushdo që kërkon të vendosë më shumë muskuj ose të shohë disa fitime më të mira mund të përdorë Animal M-Stak.

Perdorimi: Merrni 1 paketë çdo ditë për 21 ditë rresht. Në ditët e trajnimit, merrni 45 minuta para ushtrimit. Në ditët jo të trajnimit, marret  në mëngjes ose në fillim të pasdites.