Animal Stak Universal Nutrition

  • Sale
  • Regular price Lek 9,000.00


Animal STAK-  eshte per ata që kërkojnë të zgjedhin forcën dhe performancën. Me Animal Stak ju merrni një dozë të fuqishme prej 1500mg të nxitësve të testosteronit. Kompleksi Pro Testosterone i gjetur në Animal Stak përfshin një shumëllojshmëri përbërësish që ndihmojnë në ngritjen e të dy niveleve të testosteronit: te lire dhe total.

Perdorimi: Merrni një paketë ditore për 3 javë rresht. Në ditët e trajnimit, merrni 30 minuta para ushtrimit. Në ditët jo-trajnuese, merrni në stomak bosh, ose mes ngrënies.