BCAA 8000 (Actif By Juice) QNT

  • Sale
  • Regular price Lek 200.00


BCAA'S 8000

 BCCA-te jane aminoacide esenciale te cilet luajne nje rol te rendesishem vecanerisht ne prodhimin e energjise per te ndihmuar muskujt gjate stervitjes. Prandaj dhe shpesh perdoren gjate stervitjes per te shmangur demtimin e muskujve.

Perdorimi: Mund ta merrni para,gjate ose pas stervitjes.