BCAA 8500 QNT

  • Sale
  • Regular price Lek 3,500.00


BCAA 8500

Shperbehet lehte ne uje duke I siguruar organizmit nnje furnizim te shpejte dhe te plote me BCAA. Para dhe pas stervitje.

 Perdorimi:Perzieni 5 gr ne 150 ml uje para dhe pas stervitje