Carbo Load (Actif By Juice) QNT

  • Sale
  • Regular price Lek 200.00


Carbo Load

Eshte nje pije e perbere nga  karbohidrate dhe leng frutash. Permban gjithashtu dhe kafeine, guarana si dhe caj jeshil te cilat ndihmojne ne rritjen e rezistences si dhe sigurimin e nje performance me te mire fizike gjate stervitjes

Perdorimi:Keshillohet te konsumohet para dhe gjate stervitjes