CLA(Conjugated Linoleic Acid) QNT

  • Sale
  • Regular price Lek 3,000.00


Cla esht nje perberes natyral, dhe si I tille mund te perdoret si supplement ushqimor per te shoqeruar nje diet te balancuar dhe te shendetshme.

Perdorimi

Merni 3 kapsula gjate vakteve