Creatine Platinum MuscleTech

  • Sale
  • Regular price Lek 3,500.00


PLATINUM  Creatine- Platinum 100% Creatine siguron muskujt tuaj me cilësinë më të lartë dhe formën më të hulumtuar klinikisht të kreatinës së mikronizuar. Creatine është treguar për të rritur masen e muskujve të paste dhe për të përmirësuar forcën dhe durimin.

Perdorimi: Për 3 ditët e para (faza e ngarkimit): perzieni  1 lugë me 250ml uje dhe konsumojeni  4 herë në ditë. Pas 3 ditësh (faza e mirëmbajtjes): perzieni  1 lugë me 250ml uje  1 deri në 2 herë në ditë. Për rezultate më mbresëlënëse, zëvendësoni ujin me pije karbohidrate ose pije sportive.