Energy powder QNT

  • Sale
  • Regular price Lek 2,500.00


Energy ju ndihmon te ruani nivelet normale te glukozes ne gjake dhe mbsuh depot e glukogjenit duke ju ndihmuar te keni nje performance me te mira gjate stervitjes tuaj.

Perdorimi: perzieni 4 lug me 500ml uje perpara ose gjate stervitjes.