Fish Oil Optimum Nutrition

  • Sale
  • Regular price Lek 3,000.00


FISH OIL Paketuar me acidet yndyrore esenciale Omega-3 Mbështet funksionimin e shëndetshëm të zemrës, fleksibilitetin e përbashkët dhe prodhimin e qelizave.  

 

Perdorimi : Merrni 1  deri në 3 kapsula  në ditë, me vakte.