L-CARNITINE IMMUNITY WATER QNT

  • Sale
  • Regular price Lek 150.00


Zero Sheqer
Mbështet sistemin imunitar
Përmban 750 mg vitaminë C                                                                               Gjithashtu përmban selen dhe zink