Hydravol QNT

  • Sale
  • Regular price Lek 3,000.00


HYDRAVOL   vjen me një kombinim kompleks të përbërësve si: Beta alanine, L-arginine dhe Pampit për një avancim intensiv te stervitjes.
Ndihmon në rritjen e energjisë dhe qëndrueshmërisë, duke mbështetur fokusin mendor dhe forcën muskulare , duke ofruar intensitet dhe performancë. 
HYDRAVOL është një kombinim i suksesit të jashtëzakonshëm të eksplozivit të principatave që veprojnë në fushën e shkencës.

Perdorimi : Përgatitja e përditshme 10 g në 250 ml ujë , 30minuta perpara stervitjes.. Nuk duhet te tejkalohet sasia ditore.