Joint+(glucosamine sulphate)

  • Sale
  • Regular price Lek 2,000.00


Rekomandohet per trajnime qe kerkojne fuqi perfshijne ngritjen e peshave te renda. Glucosamine I cili eshte perberesi kryesor I joint+ perdoret nga te gjithe tiprt e atleteve. Formula e joint+ eshte e pasur me kondroitin dhe vitamin d , te cilat kontribojne  ne mirembajtjen e structures kockore.

Perdorimi

Merni dy kapsula ne dite gjate vakteve.