L-Glutamine 6000 QNT

  • Sale
  • Regular price Lek 3,500.00


L- glutamine eshte nje nga 20 aminoacidet natyrale dhe  perdoret rregullisht ne rritjen e forces dhe rezistences gjate aktivitetit.

Perdorimi

Merni cdo dite 6 gr glutamine me uje ose leng frutash pas stervitjes