Lipo 6 RX Nutrex

  • Sale
  • Regular price Lek 2,000.00


LIPO 6 RX  është një mjet i fuqishëm për humbjen e peshës që përmban Teacrine ™, një përbërje identike e natyrës që punon me proceset natyrore metabolike të trupit për ta përgatitur atë për një energji më të gjatë. * Mbështet qartësinë mendore dhe disponimin pozitiv. * Prodhon një gjendje të fortë të thermogenesis për të ndihmuar në zvogëlimin e peshës, kur kombinohen me dietë dhe stërvitje.

 

Perdorimi : Merrni 1 Liqui-Cap në mëngjes dhe 1 Liqui-Cap në pasdite. Merrni Liqui-Cap në stomak bosh. Nëse jeni i ndjeshëm, ose nuk e dini tolerancën tuaj për shtesat e humbjes së peshës, konsumoni ushqim 15-30 minuta pas gëlltitjes. Për shkak të fuqisë maksimale, mos merrni më shumë se 1 Liqui-Cap për shërbejnë. NUK PËRDOREN MË SHUMË SE NJE LIQUID NE PERIODEN 24 ORE. Mos e merrni brenda 6 orëve të gjumit. Pini të paktën 6-8 gota ujë në ditë.