Omega 3 QNT

  • Sale
  • Regular price Lek 1,800.00


Omega 3 eshte nje nga acidet yndyrore me esenciale  te cilet jane thelbesore per organizmin, dhe te cilet trupi eshte I paafte per ti prodhuar. I perbere nga 30 % EPA dhe 9 % DHA ndihmon ne mirembajtjen dhe funksionimin normal te zemres dhe te trurit.

Perdorimi

Merni 5 kapsula ne dite